nieuwsbrief      050-3136563      info        

coachen van gezondheid

Cursus NLP Gezondheids- & Vitaliteits-coaching

"NLP Health Coaching is 'patient empowerment’- Robert Dilts

manstaatopzijnhanden.pngBen je Personal Coach, Counselor, of ondersteun je als leidinggevende of dienstverlener mensen met  stressgerelateerde en/of vitaliteitsklachten? Wil je je repertoire vergroten met coach-instrumenten voor het oplossen van fysieke, chronische klachten, klachten door (faal)angst, trauma, verlies, stress en burnout?  Dan is deze Cursus / bijscholing iets voor jou! De cursus is op HBO-niveau en we veronderstellen voorkennis van NLP en/of ervaring als praktizerend coach. (bij twijfel intakegesprek). 

Data: vier dagen. De cursus wordt afgesloten met een certificaat. De cursus is geaccrediteerd als bijscholing bij NBVH (beroepsvereniging voor Hypnotherapeuren). Informeer naar de mogelijkheden voor andere accreditaties. 

Vraag een informatiepakket aan: info@blissconsulting.nl.  

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld als verdieping en bijscholing voor ervaren Loopbaanprofessionals,
Therapeuten, Personal
Coaches & Stress Counselors, verzuimbegeleiders, (bedrijfs)artsen en praktijkondersteuners, rouwbegeleiders en stervensbegeleiders, (para)-medici, praktijkondersteuners. maatschappelijk werkers e.d. 

Trainer: Annemie Hanssen, Gecertificeerd NLP Health Coach & NLP Trainer. Zij is opgeleid door baanbrekende en vooraanstaande Amerikaanse trainers op dit gebied, zoals Tim Halbom, Robert Dilts, Suzi Smith, Richard Bandler.

Plaats: Groningen. U ontvangt nadere informatie over locatie en praktische gegevens. 
Inschrijven en info: info@blissconsulting.nl of 06-21995660. 

Programma NLP Gezondheids- & Vitaliteitscoaching:
Lichaam en geest vormen één geheel en beïnvloeden elkaar zoals communicerende vaten. Het lichaam heeft een ingenieus systeem van balans bewaken en bezit zelfherstellende en zelfhelende vermogens. U kunt er met uw verstand niet bij dat een wondje vanzelf weer geneest, en toch gebeurt het. NLP Health Coaching heeft geavanceerde beïnvloedingstechnieken ontwikkeld om de zelfoplossende en zelfhelende vermogens van de cliënt te versterken, daar waar de cliënt gesteld wordt voor uitdagingen en problemen op het gebied van gezondheid, vitaliteit, ziekte, chronische en terugkerende zwakke plekken, stress en burnout. U leert in deze cursus hoe u de herstel-processen positief kunt beïnvloeden en begeleiden. Onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn:

 • SCORE veranderingsmodel voor NLP Health Coaching
 • Are you ready for Burnout? Wat zijn de factoren voor burnout en hoe voorkom je het?
 • 6 seconds Quieting response (anti-stress respons)
 • Fysical Trauma Process (trauma uit het systeem halen)
 • Modelleren Gezond en Vitaal ouder worden (succesfactoren voor gezondheid)
 • Worry into concern Strategy (anti-pieker Strategie )
 • Counter-example as Resource (bijv. bij Allergie opheffen)
 • Life reframing en begeleiding bij trauma’s en moeilijke levensfasen (verlies).
 • Leven met ziekte en de dood en (pathway to wholeness)
 • Self Healing/ positive sponsorship: "the Inner Game".
 • Giving Forgiveness (Vergeving geven)

Wilt u liever persoonlijke begeleiding bij het omgaan met uw vitaliteitsklachten, stress en burnout? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

There is no way to happiness, happiness is the way. 
Let us learn to practice happiness.

  nieuwsbrief      050-3136563      info