nieuwsbrief      050-3136563      info        

Psycho-sociale hulpverlening en gezondheidscoaching

Soms kun je in een moeilijke fase zitten in je leven en wil je professioneel begeleid worden. Net even dat steuntje in de rug. Met iemand die echt luistert en die je niet onnodig gaat vertellen wat je al weet maar goede interventies biedt, met krachtige oefeningen voor verwerking en het ontwikkelen van betere manieren om te dealen met de crisis. De negatieve spiraal doorbreken. Snel, persoonlijk en oplossingsgericht. Van: Shit happens.....naar: Shift happens.....
De feiten zijn de feiten, maar wat het verschil maakt is hoe je omgaat met de feiten. 

Bij een crisis rondom werk en gezondheid, welzijn en het omgaan met (dreigende) ziekten, (faal)angst, chronische klachten, stress & burnout bied ik professionele hulp. Ook mensen met voedsel- en andere allergieën kunnen  baat hebben bij een behandeling. Onze begeleiding is complementair ( aanvullend en ondersteunend) aan de reguliere gezondheidszorg. Onze begeleiding vervangt geen medisch advies of behandeling. Wij  adviseren onze cliënten altijd om naast de coaching altijd onder medische controle te blijven.  

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsconsult. Wij zijn lid van VIV, de vereniging van Integrale Vitaliteitskunde. In veel gevallen draagt je aanvullende  ziektekostenverzekering bij aan de kosten. Wij werken zonder wachtlijst en zijn zeer efficient: na een paar goede sessies kunnen veel clienten het al weer zelf verder oppakken.

 

 Door de begeleiding en behandeling  bevordert u uw eigen ondersteunende kwaliteiten en zelfherstellende vermogens. Het is een samenwerkingsproces waarbij ik steeds afstem op u en uw situatie. Stapsgewijs maken we samen vorderingen en leert u beter om te gaan met uw klachten of om uw klachten te verlichten.

U kunt zelf veel doen om uw gezondheid en herstel te beïnvloeden. Lichaam en geest zijn één geheel en versterken en beïnvloeden elkaar. Soms gebeuren er "wonderen", de ziekte of langdurige klacht verwijnt  of u kunt weer voedsel eten waar u voorheen allergisch voor was, of u heeft veel minder last van hooikoorts of astma enz.

Waarom werkt onze methode?

Elke cliënt zien wij als een unieke persoon met een unieke vraag die vraagt om een persoonlijke oplossing op maat. Bij mij krijgt u echte aandacht en respect. Samen bepalen we wat u nodig heeft om er weer boven op te komen en weer succesvol, gezond en gelukkig te zijn. En daar gaan we voor en niet voor minder!

Ik ben Orthopedagoog en als NLP Gezondheids- en Vitaliteitscounselor heb ik een aanvullende drie-jarige opleiding gevolgd. Ik heb gewerkt met doven en verstandelijk gehandicapten en ik heb ruim 10 jaar gewerkt als adviseur en leidinggevende in het bedrijfsleven.

Tevens ben ik psycho-sociaal hulpverlener
in een huisartsenpraktijk ( POH-GGZ).
Ook voor kinderen vanaf 8 jaar en jongeren . 

 

 

  nieuwsbrief      050-3136563      info