nieuwsbrief      050-3136563      info        

Team trainingen

"Blissconsulting ondersteunde een landelijk veranderingstraject bij een grote electriciteitsmaatschappij. De medewerkers kregen erkenning voor hun ongenoegens en zorgen en daarnaast werd er een gezamenlijk plan voor de toekomst uitgewerkt en ingezet".

"Blissconsulting verzorgde als Intervisie-coach de ontwikkeling en begeleiding van opstartende Intervisie-groepen in onze gemeentelijke organisatie. Op professionele wijze werden de groepen begeleidt  tot zelfstandig functionerende intervisieteams. 

"Blissconsulting organiseerde voor ons team van leidinggevenden in de kinderopvang een werkweekend op Schiermonnikoog. Annemie stimuleerde ons om meer met elkaar samen te werken door middel van actieve werkvormen en stuurde ons met opdrachten naar buiten; naar de duinen en het bos. We hebben onszelf en elkaar beter leren kennen en we maken nu beter gebruik van elkaars kwaliteiten".

creatieve werkvorm bedrijfstraining.jpg zonnetje.jpg NLP master deelnemers in overleg.jpg

"Blissconsulting heeft een introductieworkshop NLP & oplossingsgericht coachen voor ons bedrijf in de transportbranche verzorgd. Mindsetting en plenaire inzichtssessies werden afgewisseld met verfrissende oefeningen. We zijn wat meer gaan "omdenken" en zijn nieuwsgierig geworden naar verdere mogelijkheden met oplossingsgericht werken en coachen".

"Blissconsulting verzorgde een workshop "Disney Strategie" voor plannen maken en doelen realiseren voor onze landelijke managementdag. Ontdekt dat zowel de dromers, de denkers en de critici in ons team een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Een mooie actieve werkvorm en zeer geslaagd!"

"Blissconsulting heeft ons geholpen bij het implementeren van de teamdoelstelling van onze 10 wijkteams door middel van inspirerende en praktijkgerichte bijeenkomsten. Elk team bevond zich in een andere fase en had eigen wensen. Blissconsulting speelde daar flexibel op in".

Onze trainingen maken wij "op maat" door af te stemmen op de omstandigheden en doelgroepen van uw organisatie. U kunt denken aan de volgende activiteiten:

 • Oplossingsgericht coachen:  naar oplossingen en verbeteringe toewerken ipv problemen te analyseren.
 • teambuilding en intervisie-coaching: begeleiding naar zelflerende en zelfsturende team 
 • vitaliteits management: voorkomen van stress en burnout
 • zelfmanagement, zelf-leiderschap, stressmanagement
 • train-the-trainer of train-the-coach
 • individuele begeleiding bij verandering/effectiever functioneren
 • individuele begeleiding bij crisis of (dreigende) ziekte/burnout

Werkwijze

 • goed luisteren & het stellen van de juiste vragen
 • zorgvuldigheid en integriteit, positieve insteek
 • dieper liggende oorzaken zichtbaar maken en aanpakken
 • niet overnemen maar " leren te leren" zodat men zelf er weer mee verder kan
 • het trainen van interne medewerkers om het snel zelf op te pakken

Samen met u bepalen we de wensen en stellen we meetbare doelen op, zodat we aan het eind kunnen vaststellen in hoeverre de gestelde doelen zijn bereikt.

Neem contact met ons op: 050-3136563.

CRKBO geregistreerd

 

  nieuwsbrief      050-3136563      info