Deskundigheid

 

“A Hero is no braver than an ordinary man, but he is brave five minutes longer”
– Ralph Waldo Emerson – 

 

Aangesloten bij de onderstaande beroeps- en vakverenigingen voor professionele therapeuten. Deze verenigingen hebben een vakregister en stellen eisen aan jaarlijkse bijscholing en deskundigheidsbevordering. 

  • VIV Nederland ( beroepsvereniging voor professionele therapeuten)
  • RBCZ Licentienummer 190193R
  • AGB code Zorgverlener: 90048570
  • AGB-code Praktijk: 90057096
  • Landelijke Vereniging van POH-GGZ (LVPOH-GGZ) en Verder: 
  • Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP)
  • Global NLP & Consultancy community (NLPU.com)

Meer dan 25 jaar werkervaring in personeelsmanagement & -ontwikkeling, loopbaanbegeleiding & in/outplacement, coaching & training in communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Oprichter van het opleidingsinstituut Blissconsulting met internationaal erkende NLP- en coachopleidingen.  Werkzaam als NLP Health Coach, Stress & Burnout coach/therapeut. 

Voltooide Master-opleiding Orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Groningen.  Post-doctorale opleiding ‘Bedrijfsopleiding en (Personeels)-management’ bij wat nu AOG is. Tweejarige ‘Leergang Opleidingskunde’ bij: Foundation of Corporate Education. In 2011 afronding van de Health Certification Training, een post NLP-Master opleiding voor gezondheid- en welzijns-coaching. In 2015 afronding van de postbachelor opleiding Praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ bij AVANS plus Hogeschool te Utrecht. Elk jaar volg ik trainingen en bijscholing op mijn vakgebied.

Wij houden ons aan de meldcode Huiselijk Geweld en kindermishandeling.

Van Crisis naar Kracht

 

Annemie Hanssen

e. info@blissconsulting.nl
t. 050 – 313 65 63
m. 06 – 21 995 660

 

Bezoek mijn facebook pagina